Huren

Alles inclusief

Het huis kan gehuurd worden voor een periode vanaf minimaal 2 weken, van zaterdag tot zaterdag. In het huis zijn slaapplaatsen en benodigheden voor max. 6 personen. De huurprijzen zijn inclusief:

  • Gebruik van water, elektriciteit en gas
  • Gebruik van aanwezige apparatuur en spullen
  • Gebruik van de Auto
  • Eenmaal per week schoonmaak

Gebruik van de Auto

Bij de huur van het huis is standaard het gebruik van de aanwezige auto inbegrepen, een Renault Kaleos (of gelijkwaardig), een auto met automaat en airconditioning. De prijs voor gebruik van de auto is inclusief een allrisk verzekering. Deze gebruiks-vergoeding is aanzienlijk lager dan de gebruikelijke prijzen voor het huren van een soortgelijke auto op Curaçao.
Foto’s >

Prijzen

Huur prijzen (in euros)

bezetting /
aantal personen
basisprijs
per dag
prijs per dag
met auto
prijs per week
met auto
__________ __________ __________ __________
    2 € 70 € 100 € 700
    3 € 80 € 110 € 770
    4 € 90 € 120 € 840
    5 € 100 € 130 € 910
    6 € 110 € 140 € 980


De prijzen zijn inclusief gebruik van water, electriciteit en gas. Er wordt uitgegaan van normaal gebruik, de kosten van met name water en electriciteit zijn in Curaçao erg hoog. Er is Wi-Fi aanwezig en Kabel-TV met Chromecast mogelijkheid. De gesprekskosten van de telefoon worden betaald via prepaid kaarten. Het huis wordt eenmaal per week schoongemaakt.

Borg & Annuleringskosten

Wij vragen een borg van € 25 per week voor eventuele schade of een buitensporig elektriciteits- of waterverbruik. Bij annulering tot zes weken voor het begin van de huurperiode 20% van de huurprijs, van zes weken tot een week voor vertrek 90%, daarna 100%. Wij raden u aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
Reserveer nu >      Contact >

Hoe werkt het

1
Reserveren
Reserveren kan via het on-line forumulier hieronder, of met een E-maill waarin u aangeeft voor welke periode en met hoeveel personen u het huis wil reserveren.
2
Betaling
De reservering is pas definitief als 20% van de totale huurprijs (incl. borg) is ontvangen. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek betaald te zijn.
3
Sleutel van het huis
Uiterlijk 2 weken voor vertrek ontvangt u per post de voordeur sleutel van het huis. Na uw verblijf kunt u de sleutel weer terugsturen.

Reserverings Aanvraag Formulier

De heer      Mevrouw
Naam
Adres
Postcode       Plaats: 
Telefoon
Email
Aantal personen       Leeftijden: 
Aankomst datum in Curaçao
Vertrek datum uit Curaçao
Alternatieve datums/periodes
Opmerkingen

Beschikbaarheid

Voordat u gaat reserveren, controleert u eerst even of de gewenste periode beschikbaar is op de HOME pagina van deze website? Wanneer deze data nog vrij zijn dan maken wij een voorlopige reservering. Wij sturen u vervolgens de huurovereenkomst voor huis en auto.

Na ontvangst van de getekende overeenkomsten en de aanbetaling is de reservering van huis en auto definitief. Contacten zullen zoveel mogelijk per e-mail plaatsvinden.

Onze Aanbevelingen

Voor meer informatie

E-mail: informatie@huisincuracao.nl

Deel deze pagina

Volg ons ook op