Het Huis

Het vrijstaande huis staat op een stuk grond van 615 m2 en heeft een bebouwd oppervlak van ong. 160 m2.

Het huis is wat wij in Nederland een bungalow noemen, d.w.z. alles op de begane grond. Het is een typisch Antilliaans huis met voor- en achterporch, na de voordeur direct een grote zitkamer met daarachter een eetkamer en aan de zijkanten 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers voorzien van toilet, wastafel en douche. Alle drie slaapkamers hebben air-conditioning. Het huis is geschikt en ingericht voor in totaal 6 personen.

Huurders kunnen gebruik maken van de aanwezige handdoeken, badlakens, linnengoed en schoonmaak artikelen. In het huis zijn radio, televisie, wi-fi, stofzuiger, wasmachine, strijkbout, strijkplank e.d. aanwezig. In de keuken staan een gasfornuis, een elektrische combi oven/magnetron en een grote koelkast. Hoewel de netspanning in Curaçao 110 Volt is, zijn in het huis ook een aantal 220 Volt stekkerdozen aanwezig. In Curaçao leef je bijna altijd " buiten". Daarom heeft het huis een groot overdekt achterterras en beschutte tuin.

Dit is een video met een impressie van het huis:Prijzen >

Uit het Gastenboek

Van de Fam. Horvers:

Wat hebben wij een geweldige tijd gehad op Curaçao, voor een groot deel te danken aan ons fantastische 'thuis' -- jullie heerlijke blauw-witte oase in de drukte..! We kunnen alleen maar zeggen, "Masha, masha danki pa tur kos!" Van warme harte aanbevolen, jullie Adelisia..!

Van Theo en Carla:

Bijna drie weken hebben wij met veel plezier doorgebracht in jullie zeer comfortabele huis. Juist omdat het zo ruim is en compleet voelt het ook aan als een thuis. Heerlijke auto erbij, wat wil je nog meer! Ja, nogmaals terug natuurlijk. Heel erg bedankt en tot ziens! Hartelijke groeten,

Van Joska, Trudy en Maus:

Wij hebben 3 heerlijke weken in jullie huis verbleven en kunnen dit huis bij iedereen aanbevelen. Het is met heel veel zorg ingericht en van alle gemakken voorzien.Het huis ligt in een rustige straat en een rustige wijk. Het was echt fijn dat er een auto bij het huis inbegrepen was want een auto is wel een noodzaak.

Van Roeland en Margreth Bork + kids:

We hebben 3 weken in jullie mooie huis gelogeerd. Vooral de goede voorbereiding en afhandeling van de autopech maakten dat dit een zeer aangenaam verblijf voor ons gezin is geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Foto's >

Locatie

Het huis ligt in de wijk Brakkeput Abou, een geliefde wijk aan de oostkant van Willemstad.

De wijk Brakkeput Abou is een recent ontwikkeld gebied met vele fraaie huizen. Het gebied is heuvelachtig en er is een fantastisch mooi uitzicht over het Spaanse Water, een bekend watersport gebied. De stranden van de Caracasbaai en Jan Thiel zijn vlakbij en het centrum van Willemstad op ong. 20 minuten.

Adres
Adelisia 300B
Brakkeput Abou
Curaçao, Nederlandse Antillen

Voor meer informatie

E-mail: informatie@huisincuracao.nl

Deel deze pagina

Volg ons ook op